Outlook 2016 – hvad er Clutter?

Clutter eller Anden mail er en ny funktion i Outlook 2016. Vi ser nærmere på funktionen her, hvad den kan og hvordan den gør. 
Clutter kaldes også i Outlook ofte for “Anden mail” eller måske “Rod”. Og det er lige hvad det betyder – rod. Det er nemlig en funktion der skal holde styr på dit rod mht. e-mails.
Meningen med Clutter er at den filtrerer dine lavest prioriterede mails automatisk fra, så du kan koncentrere dig om de vigtigste mails. Outlook holder styr på hvilke mails du plejer at læse og hvilke du ikke gør. Så lægger den mærke til et mønster og kan på den måde organisere dine mails, så de lavest prioriterede kommer i Clutter mappen.
I starten tager det lidt tid inden Clutter har lært hvilke den skal filtrere fra. Du kan hjælpe Outlook på vej, ved at trække en lavt prioriteret mail ind i Clutter mappen eller måske højreklikke og vælge “move to Clutter”.
Hvis du i din Clutter mappe ser noget der ikke burde være der, trækker du den bare tilbage til Inbox eller højreklikker og vælger “move to Inbox”.
Vær opmærksom på at Clutter mails aldrig kommer ind i din Inbox. De bliver sorteret fra inden og du kan derfor kun finde dem ved at gå ind i Clutter mappen.
Når Clutter skal karakterisere mails for at vurdere om de skal i Clutter mappen kigger den efter flere ting:

  • Hvem er afsenderen?
  • Er du den eneste modtager?
  • Besvarer du mailen?
  • Hvilken grad af vigtighed er den markeret som?

Det var en smule om den nye Clutter funktion. Hvis du har nogle spørgsmål, må du meget gerne stille dem i kommentarerne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Holm
Søren Holm
5 år siden

Alt det lyder jo udmærket – men hvordan finder jeg Clutter-mappen eller ‘Anden Mail-mappen’ i en dansksproget Outlook

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x