Microsoft Lumia salget går dårligt – men snart kommer Surface phone

MangeMicrosoft har haft store håb til deres Lumia telefon, lige siden de overtog Nokia. Desværre går det ikke så godt.
Microsoft Lumia salget styrtbløder nemlig. På et år er salgstallene for Microsoft Lumia halveret og Microsoft forklarer det med at de har skåret i portføljen af mobiltelefoner.
Men der er mange andre forklaringer der er mere nærliggende. Microsoft har heldigvis formået at få lanceret Windows, så den også kan køre på mobiltelefonen. Hvis Windows 10 bliver en succes kan det godt smitte af på deres mobillinje også.
Men det største problem er deres app store. Desværre er der ikke så meget gang i deres app store og de kendte apps kommer ofte længe efter Android eller iOS. Et eksempel er Instagram der stadig er i en betaversion til Windows Phone. En god appstore er nøglen til succes på mobilmarkedet.
Mange begynder derfor at erklære Microsoft Lumia for død. Til gengæld går der rygter om at der kommer en Surface phone. Og det kan være en god ide, fordi er der noget Microsoft har succes med i øjeblikket er der deres Surface books. De har ramt helt plet ved at fremstille et hybridapparat – altså en blanding af tablet og bærbar.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x