Fona er tæt på konkurs – går i betalingsstandsning

Elektronikkæden Fona er tæt på konkurs. De er nu i betalingsstandsning og en rekonstruktion skal lykkedes for at de kan overleve.
Fona har været på kanten af økonomien før, men hver gang er det lykkedes at komme ovenpå igen. De har prøvet mange ting som et telefonselskab kaldet Telefona eller det famøse Fonakort der kunne give kunderne kredit når de handlede i butikken. Telefona blev en kort succes, der senere blev overtaget af TDC mobil. Fonakortet eksisterer stadigvæk.
Men nu skal Fona altså have tilført ny kapital for at kunne fortsætte. De er gået i betalingsstandsning, men kan dog give deres ansatte løn og kunderne deres varer.
Spørgsmålet er om Fona kan overbevise investorer om at der er en fremtid i Fona. Fona er blevet overhalet udenom af elektronikgiganter som Elgiganten og Power – og ikke mindst de mange internetbutikker som CDON.com eller Wupti.com.
Konkurrencen er altså benhård og de seneste år har vist svære tider for de små elektronikbutikker. Således måtte Stereostudie også tidligere give op. Folk køber simpelthen mere på nettet hvor udvalget er enormt. Og skal fysiske butikker kunne overleve skal de præsentere et lige så stort udvalg til lige så små priser. Og det er svært når man også skal have en butik kørende.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x