WordPress viser kun en blank side

Hvis du anvender WordPress kan du være uheldig at den kun viser dig en blank side, og du ikke har adgang til dit administrationspanel. Dette kaldes “The white screen of death”. 
Der vises altså bare en blank side når du går ind på din hjemmeside, og det samme hvis du forsøger at tilgå din hjemmeside. Nogle gange er der kun tale om dele af en webside og andre gange det hele.
Årsagen er oftest at der er et plugin der bruger for meget hukommelse. Hvis der er et plugin der bruger mange ressourcer, fås en timeout og det giver bare en hvid skærm.

Hvordan diagnosticerer jeg problemet?

Derfor handler det om at deaktivere alle dine plugins og så aktivere en af gangen. Det gør du ved at gå ind på din FTP-server og så ind i mappen WP-content og så Plugins. Så omdøber du simpelthen bare en pluginmappe, for at deaktivere det automatisk. Du kan f.eks. sætte et “2” efter navnet. Så snart det plugin der ikke virker er deaktiveret, vil din side virke igen.
For at aktivere et plugin igen, kan du bare omdøbe det igen til det korrekte navn.

Hvad gør jeg så?

Når du har fundet det plugin der er galt med, skal du jo have fundet en løsning. Måske er der en fejl i pluginet der først bliver rettet ved næste opdatering. Her er du altså nødt til at vente på en opdatering.
En anden løsning er jo at øge hukommelsen der er til rådighed. Denne styrer din webhoteludbyder ofte og dette er netop en god grund til at undersøge grundigt inden du investerer i et webhotel, hvor meget hukommelse der er til rådighed.
Du bør hos din udbyder minimum have 256 Mb til rådighed til hukommelse – og gerne 512 Mb.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x