Meebox bliver hurtigere og mere stabil

Et af Danmarks mest populære webhotel udbydere, bliver nu endnu hurtigere og stabil. De opgraderer nu deres servere til nye og hurtigere modeller. Dette skriver Meebox på deres blog.
Meebox er en webhoteludbyder der tilbyder deres kunder billige webhoteller til kun 9 kroner pr. måned. Selvom de er billige, er det dog også vigtig for Meebox at være forrest og at kunderne er tilfredse med deres webhoteludbyder.
Meebox er en af de webhotel udbydere der er mest synlige på de sociale medier og i diverse forums rundt omkring. I fremtiden vil de være endnu mere synlig på de sociale medier, fordi det er der kunderne er. Til gengæld vil de ikke tilbyde chatsupport mere. Dette er dog ikke det store problem, da de svarer meget hurtigt på mailsupport.
Selvom de ikke har chat mere, så vil de også svare på spørgsmål på deres Facebook side, hvilket meget fint kan erstatte chatsupporten.
Udover denne forbedrede support, har de også skrevet over 50 supportartikler, som skal hjælpe kunderne til selv at løse deres problemer.
Og endelig bliver alle kunder altså i den kommende tid flyttet over på nye og hurtigere servere.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x