Unoeuro overtager Meebox – kunderne bliver flyttet til Unoeuro

Meebox kunne i december 2016 fortælle de var blevet opkøbt af Zitcom – dem der også ejer Unoeuro. Nu overtager Unoeuro alle Meebox’ kunder. 
Meebox blev startet i 2010 af Anders og Patrick, og på trods af dets op- og nedture har det været et af de mest populære webhosting firmaer i Danmark. De har været billige, rimelige stabile og har ydet en super kundeservice. De har tilbudt et webhotel med cPanel og gratis kryptering med Let’s Encrypt – noget der har været meget populært.
Nu flyttes alle kunder til Unoeuro, og er du en af Meebox’ tidligere kunder, kan du i denne artikel læse lidt om hvad det betyder for dig. Når kunderne flyttes, skal de nemlig tilpasses Unoeuro’s system og produkter, og her kan der være enkelte kunder hvor der ikke findes et match. Et eksempel er kunder der i sin tid valgte Meebox, fordi det tilbyder cPanel. Her har Unoeuro meldt klart ud, at de ikke kommer til at tilbyde cPanel, fordi de selv har udviklet deres eget panel der er nemmere end cPanel. Hvis disse kunder fortsat vil have cPanel, er de derfor nødt til at skifte webhoteludbyder, og her kan jeg bl.a. anbefale cHosting eller Azehosting der begge tilbyder cPanel.
For de fleste af Meebox’ kunder, vil de formentlig dog sagtens kunne finde hjemme hos Unoeuro. Unoeuro er et rigtig godt webhosting firma, der ikke bare er billige, men også meget stabile og har en super kundeservice.
Unoeuro’s overtagelse af Meebox har allerede betydet nogle fordele for Unoeuro’s eksisterende og fremtidige kunder. Unoeuro har nemlig nu valgt at tilbyde kryptering med Let’s Encrypt HELT GRATIS, dvs. uden at du skal betale et månedligt gebyr for HTTPS beskyttelse. Det betyder du kan få HTTPS på din Unoeuro helt gratis nu. Det er meget positivt, fordi det kunne man også hos Meebox.
En anden feature fra Meebox, som Unoeuro også lige nu overvejer at implementere som valgmulighed er Patchman. Patchman er et system, der automatisk detekterer sikkerhedshuller på din hjemmeside, og så går den ind og erstatter filerne på systemet så hullet bliver lappet. Det giver bedre beskyttelse mod hackere, og det har mange kunder hos Meebox været glade for.
Endelig er der også nogle få af kunderne hos Meebox, der har brugt deres Meebox Builder til at lave en hjemmeside. Disse vil ikke kunne blive flyttet til Unoeuro, fordi Unoeuro har ikke en “Unoeuro builder”. Til gengæld har Unoeuro lovet at der vil komme en løsning til disse kunder, og deres hjemmesider vil ikke blive flyttet før der findes en løsning. Jeg vil til enhver tid altid vælge at lave en WordPress hjemmeside, hvis du vil have en hjemmeside der er let at gå igang med. Det er altså begrænset hvor store fordele der er ved sådan en builder-løsning i forhold til WordPress. Hvis du meget gerne vil have en builder-løsning kunne du f.eks. kigge på One.com, der har en builderløsning der minder lidt om Meebox Builder.
Meebox’ ansatte følger med over til Unoeuro sammen med de 17.000 kunder, og det betyder at de kan være med til at bidrage til en god kundeservice, hvis du får brug for support.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x