Anmeldelse af James Bond Spectre

Den 24. James Bond film Spectre ruller over biograferne i disse dage. I rollen som James Bond ser vi igen Daniel Craig, for 4. gang. Se en anmeldelse af filmen her.
I den sidste film døde James Bonds leder M, men det forhindrer hende ikke i at vende tilbage og sende James Bond ud på endnu en mission. Desværre er hans arbejdsgiver imod ham, da lederen C vil nedlægge afdeling 00 og lægge efterretningstjenester over hele verden sammen i et stort netværk.
I filmen møder vi også en gammel skur, Mr. White der spilles af danske Jesper Mikkelsen. Han er blevet dræbt af sin organisation, som igennem det seneste tid har forgiftet ham med radioaktivitet plantet i hans mobiltelefon.
I denne film hører man om Spectre, der er et skurkenetværk af alle de tidligere skurke som James Bond har kæmpet imod. Hans arbejdsgiver C er også involveret i dette netværk.
Den endelige bagmand af Spectre er James Bonds stedbror Oberhauser, der er søn til den mand der passede James Bond som lille. Han fakede for mange år siden sin egen død og kalder sig nu for Ernst Blofeld. Nu vil han torturere James Bond, som i sin tid tog sin far fra ham.
I filmen møder vi to Bond babes. Først en moden kvinde over 50 år, der er kone til en af de skurke han har slået ihjel. Senere en yngre kvinde, der er datter til Mr. White.
Spectre er endnu en spændende James Bond film, som alle James Bond fans bør se.

Konkurrence

Eovendo, der betaler dig penge for at se reklamer, har lige nu en konkurrence kørende hvor du kan vinde biletter til James Bond Spectre. Har du ikke allerede en profil hos Eovendo, kan du oprette en her.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x