5 gode backlink værktøjer – tjek hvem der linker til dig

Hvis du har en hjemmeside er det vigtigt at vide hvem der linker til dig, for at forstå din hjemmesides linkprofil. Her får du en oversigt over nogle af de backlink tjekkere jeg bruger.

Google webmastertools

Google Webmastertools er et must at have, hvis du har en hjemmeside. Hvis du her trykker “Søgetrafik” og herefter “Links til dit website”, vil du få en liste over alle de backlinks som Google har opdaget.
Bemærk at denne liste er ikke komplet – Google finder ikke alle dine backlinks. Alligevel er det nok en af de vigtigste, da den kommer fra Google. Man kunne derfor også forestille sig at det især var disse links der tæller med under beregningen af din sides pagerank.

Ahrefs.com

Ahrefs.com er nok et af mine yndlingsværktøjer. Udover backlinks, får du virkelig mange værdifulde informationer om dine websider – og måske endnu vigtigere – dine konkurrenters websider. Desværre er det kun gratis at se de første 5 backlinks – herefter skal du have en premium konto.

Majestic

Majestic.com lader dig også tjekke backlinks. Det er gratis, men du skal oprette en gratis profil for at se dem alle.

Semrush

Semrush er endnu et godt værktøj til at tjekke backlinks.

Small SEO tools

Small SEO tools har et udemærket værktøj til at tjekke backlinks. Her indtaster du bare din URL-adresse og så giver den en liste med backlinks.
Det var de 5 backlinks værktøjer jeg hyppigt anvender. Husk at ingen af dem giver et præcist billede, men kun et estimat. Derfor er det en god ide at kombinere flere værktøjer.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x