DuckDuckGo fik 9 milliarder søgninger i 2018 og antallet vokser

Søgemaskinen DuckDuckGo der fokuserer på privatliv har i 2018 fået 9 milliarder søgninger, og antallet vokser konstant.

Flere har fået øjnene op for at beskytte deres privatliv, når de surfer på nettet. Det har søgemaskinen DuckDuckGo, der er en af Google’s konkurrenter også kunne mærke. De har nemlig i 2018 modtaget 9 milliarder søgninger, og antallet vokser. Det fortæller søgemaskinen på Twitter.

Det er en vækst på ca. 50% af søgninger søgetjenesten har oplevet i 2018, i forhold til 2017 hvor de havde knap 6 milliarder søgninger.

Søgemaskinen har offentliggjort en graf er viser antal søgninger i gennemsnit per dag, og denne viser at de efterhånden får 30 millioner søgninger hver dag.

SEO-eksperten Barry Schwartz skriver på Search Engine Land at vi ikke bør ignorere den vækst vi ser hos DuckDuckGo lige nu. Selvom tjenesten stadig fylder forholdsvist lidt, kan det betyde at der i fremtiden også skal fokuseres mere på søgemaskineoptimering af sider til DuckDuckGo.

Indtil videre er tjenesten dog stadig forholdsvis lille, og derfor vil det fortsat være Google og Bing som man skal fokusere mest på, når man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x