Surf anonymt med Kproxy

Med en proxybrowser kan du frit surfe på nettet uden at skulle spekulere på om dit privatliv bliver kompromiteret.

Der kommer mere og mere fokus på privatlivet på internettet, specielt efter de seneste års massive datalæk. Når du surfer med en browser gemmes mange informationer om dig i cookies, som andre hjemmesider så kan høste informationerne ud af. Heldigvis findes der mange forskellige metoder til at undgå det.

En af dem er selvfølgelig at installere en browser der beskytter dit privatliv mens du surfer. Det kunne for eksempel være Tor Browser, hvor du surfer automatisk igennem mange proxy servere verden over.

En anden mulighed er at anvende en såkaldt proxy-surf-hjemmeside, hvor du kan indtaste den adresse du vil besøge, og så dirigeres trafikken også gennem en række proxyservere. På den måde kan hjemmesiden ikke se hvilken lokation du har.

Kproxy er en af denne type hjemmesider. Kproxy er en af denne type hjemmesider. Her indtaster du bare den adresse du vil besøge og trykker på knappen “Surf!” hvorefter du bliver dirigeret til hjemmesiden gennem en proxysurfer.

Du har også mulighed for at downloade en udvidelse til Google Chrome eller Firefox, så du automatisk surfer via Kproxy. Endelig har Kproxy også udgivet en Firefox, som egentlig er Firefox hvor Kproxy er prækonfigureret.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x