Klovn Forever – endnu vildere end nogensinde

Klovn Forever er den anden film i den populære komedie. Filmen deler vandende, men jeg synes helt klart at det er en film enhver klovn-fan bør se. 
I filmen er Casper og Frank vokset fra hinanden. Frank har fået sit eget barn og det hele går op i børn og bleer. Casper nyder til gengæld singlelivet og vil egentlig bare gerne ud og møde nye damer.
Verden bryder så helt sammen for Frank, da Casper beslutter sig for at flytte til USA. Her beslutter Frank sig for at han må efter ham for at redde deres langvarige forhold. I filmen følger vi så de to gutters tur i USA, der bl.a. indvolverer at Frank bliver slikket bagi af en hund og Frank knalder Caspers datter.
Da Casper finder ud af at Frank har knaldet hans datter, vil han til gengæld have lov til at knalde Mia, så de lige som står lige igen. Dette vil Mia naturligvis ikke gå med til, så Frank må lade som om at han bare tager hende med på hotel til en hot date. Her giver han hende bind for øjnene, så hun ikke kan se at det faktisk er Casper der kommer.
Filmen kommer med en masse pinlige episoder, som vi kender dem. Der er skruet en tand op for det grænseoverskridende og nøgenheden i denne film, hvilket også andre anmeldelser beretter om. Vi ser to gamle mænd der bare ikke vil give op og vil give alt for at være sammen med damer.
Jeg vil klart anbefale dig at se denne film, hvis du ikke allerede har set den.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x