Robocop fra 2014 er nu på Netflix

Den nye relancering af Robocop fra 2014 er nu kommet på Netflix den 12. september, så du kan se den. Filmen er en god gengivelse af den gode historie fra 1987.
I filmen møder vi altså politibetjenten Alex Murphy der kommer ud for en slem ulykke. Heldigvis er der et magtfuldt firma Omnicorp der fremstiller robotter, der kan bruge resterne af hans krop der mere eller mindre kun består af hans hjerne. Grunden til de kan det, er fordi politikerne i USA ikke vil tillade rene robotter at være politibetjente – men en blanding af en robot og et menneske kan måske godt komme på tale.
I denne udgave kommer Alex Murphy ud for en eksplotion, hvor han i den første blev skudt fuldstændig i småstykker. Dragten minder dog meget om den første version.
Robocop
En anden forskel er også at han i denne film også har mere kontakt med sin familie – sin kone og sit barn. Han får dog et sværere og sværere forhold til sin familie, specielt for Omnicorp drugger ham, så han ingen følelser har. En ting har de dog glemt: han er stadig et menneske der altid vil kæmpe for retfærdighed.

Er du Robocop fan, bør du helt klart set denne film.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x