Netflix hæver priserne med 10 kroner

Nu hæver Netflix priserne i Danmark med 10 kroner, både for Standard- og for Premiumabonnementet. 
Så er det blevet tid til at det bliver dyrere at være Netflix kunde i Danmark igen. Netflix hæver nemlig prisen for Standard- og Premium abonnementet, så priserne fremover bliver:

  • Basisabonnement 79 kroner
  • Standardabonnement 99 kroner
  • Premiumabonnement 129 kroner

Forskellen mellem de forskellige abonnementer, er dels kvaliteten og antallet af skærme der kan bruge Netflix samtidig. I basisabonnementet medfølger kun 1 skærm og ingen HD-kvalitet. I standardabonnementet medfølger 2 skærme og HD-kvalitet. I premiumabonnementet medfølger 4 skærme og UHD-kvalitet. Nu bliver det altså dyrere hvis man har et standardabonnement eller premium abonnement.

Hvordan ved jeg om min pris ændrer sig?

Netflix vil sende en mail ud om prisændringen 1 måned før du skal betale den nye pris. Så får du mulighed for at opsige abonnementet inden, hvis du ønsker dette.
Du vil også kunne se en besked når du logger ind på Netflix og ellers kan du du logge ind og klikke på “Din konto” hvor du under “Medlemsskab og fakturering” kan se det under faktureringsdetaljer.
For nye medlemmer er prisændringen allerede trådt i kraft, mens Netflix løbende ruller den ud til de eksisterende medlemmer.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x