The Rain – Ny dansk originalserie fra Netflix

Fra den 4. maj kan du på Netflix se den første danske originalserie fra Netflix. Den hedder “The Rain” og er en thrillerserie.

Netflix har gennem tiden produceret mange gode originalserier. Nu kommer den første på dansk, og det er en thrillerserie i 8 afsnit, der har fået titlen “The Rain”. Du kan se den på Netflix fra den 4. maj.
Det handler om at en virus kommer og destruerer de fleste personer i Skandinavien, og seks år efter følger vi to danske søskende. De kommer ud af deres bunker, hvor de har gemt sig i sikkerhed fra virussen i mange år. De møder en anden gruppe overlevende unge mennesker, og vi følger dem så i de udfordringer de møder.
Bag serien står Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo. I rollerne kan du blandt andet følge Iben Hjejle og herudover også Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.
Her er et link til serien på Netflix og nedenunder kan du se en trailer til den nye danske serie på Netflix:

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x