Sådan ser du amerikansk Netflix i Danmark

Med en VPN forbindelse kan du “snyde” Netflix til at tro du er i et andet land. Det giver dig pludselig adgang til mange flere film.

Tricket du her vil læse om er ikke nyt, men noget mange efterspørger. Hvordan kan man se amerikansk eller udenlandsk Netflix fra Danmark? For det første kan vi lige nævne hvorfor det er interessant at få adgang til Netflix fra et andet land. Dette skyldes at udvalget af film i andre lande er helt anderledes end det er i Danmark. Amerikanerne får således mange flere film med i deres Netflix abonnement end vi danskere gør. Endda til en bedre pris. Det er uretfærdig, men sådan er det.

Derfor har mange de seneste år set deres snit til at snyde Netflix til at tro, at de faktisk ser Netflix fra USA i stedet for fra Danmark. Dette kan gøres med en såkaldt VPN forbindelse. Det er en krypteret forbindelse, der ikke bare sikrer dit privatliv bedre, men også anonymiserer din lokation, så det ser ud som om forbindelsen sker fra et andet land. Forbindelsen sker gennem en VPN forbindelse, der for eksempel sidder i USA, og på den måde tror Netflix at du bor i USA.

Der findes enkelte VPN forbindelser der er gratis, men de fungerer ikke særlig godt, og så har Netflix lukket for en del af dem. Derfor er du desværre nødt til at købe en VPN forbindelse, hvis du vil have adgang til de mange film. Du kan for eksempel vælge SurfEasy VPN hvor du får en VPN forbindelse for kun 3,99 dollars per måned, svarende til ca. 25 kroner pr. måned.

Du har måske også hørt om at du bare kunne bruge forskellige browserudvidelser eller Tor netværket til at streame film. Glem det. Det kommer til at køre alt for langsomt.

Udover at du kan bruge din VPN forbindelse til at se Netflix film, vil du også kunne bruge den til at surfe anonymt. Du skal altså ikke længere være bange for at nogen kigger med, når du surfer rundt.

Kender du andre gode VPN forbindelser der fungerer godt med Netflix? Nævn dem gerne i en kommentar nedenunder.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x