Ny sæson 9 af Klovn – Senfølger

TV2 lancerer en niende sæson af den populære komedieserie Klovn med Casper Christiensen og Frank Hvam.

Otte sæsoner og tre film var ikke nok. Casper Christensen og Frank Hvam har lavet en ny sæson af Klovn – den 9. sæson. Den nye sæson har fået titlen “Senfølger”, som i øvrigt intet har med COVID-19 at gøre, men snarere hentyder til at Franks situation er kommet som følge af mange af hans handlinger.

Den nye sæson af Klovn får premiere på TV2 Play den 17. juli, og kommer dermed til at være en af TV2’s store sommersatsninger. Den 9. sæson indeholder 8 nye afsnit til serien, som derfor nu kommer til at bestå af 86 afsnit og 3 film.

Den nye sæson kommer til at blive repræsenteret af flere kendte, herunder Magnus Millang, Jimmy Bøjgaard, Sofie Linde, Bjarne Coridon, Eske Willerslev, Simon Kvamm og Anders Breinholt.

Vi kan altså godt glæde os til den her sommer. Den 22. juni får vi sæson 3 af Umbrella Academy. Den 1. juli får vi anden del af sæson 4 af Stranger Things. Og den 17. juli får vi altså sæson 9 af Klovn. Det bliver en god sommer.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x