Få trådløs Android Auto i alle biler

Mange biler understøtter Android Auto, men det kræver du sætter din Android telefon til bilen med et USB stik. Her kan du se hvordan du får trådløs Android Auto i alle biler.

Jeg bruger rigtig meget Android Auto når jeg kører bil. Jeg bruger det til Google Maps, Spotify, Telefon, Podcasts og mange flere ting. Min bil har Android Auto, men desværre ikke trådløs Android Auto, så jeg må sætte et USB stik i hver gang jeg kører.

Men for nylig fandt jeg så en dims der gør, at jeg nu kan tilkoble min Android telefon til bilen trådløs, selvom det ikke er understøttet. Løsningen var en AAWireless, som du kan se nedenunder.

Den koster ca. 90 euro, hvilket svarer til ca. 670 danske kroner. Den fylder ikke særlig meget, og den fungerer ved at du i stedet for at sætte din mobiltelefon til, så sætter du nu denne enhed fast til i bilen med et USB stik. Herefter kan du forbinde til enheden med din mobiltelefon via bluetooth. Når det er sket så fungerer Android Auto trådløst. Nemmere bliver det ikke.

Man bruger den app der hedder AAWireless Config til at opsætte forbindelsen første gang. Når den først er forbundet, så tager det ca. 30 sekunder fra bilen starter til at Android Auto er på.

Obs, for en gang skyld vil jeg lige nævne at jeg får ikke penge fra producenten for at skrive om dette produkt. Det er bare et produkt som jeg fandt på nettet og som virker fint, hvorfor jeg har skrevet om det her.

4 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x