Android Auto til telefonskærme stopper snart med at fungere

Der kommer nu en infobox på Android Auto på din mobil, hvor der står at det snart stopper med at fungere. Læs her hvad det betyder.

Infobox’en betyder ikke at du fremover ikke kan bruge Android Auto i din bil. Det vil stadig fungere, hvis du sætter en USB ledning til din telefon eller tilslutter det trådløst. Android Auto til telefonskærme er nemlig kun en version af Android Auto på selve telefonen, og det er denne version der bliver udfaset.

I stedet kommer der noget der hedder Google Assistent-køretilstand, hvor Google Assistenten udvides med muligheder for at kunne styre din mobiltelefon mens du kører bil. Det betyder du med din stemme kan sende SMS’er, ringe til nogen og styre medier på telefonen.

Meningen med Android Auto til telefonskærme har kun været at være et alternativ til dem hvor deres bilradio ikke understøtter Android Auto. Det gør mange biler efterhånden og derfor er det ikke så nødvendig så meget mere.

3 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x