Det Store Pristjek for 2020

Snart nærmer 2020 sig, og det betyder jeg skal have pristjekket om jeg har den billigste el, varme, forsikring, bank, bredbånd og mobilabonnement. Se resultatet her.

Jeg har efterhånden en tradition om at tjekke priserne på forskellige ydelser hvert år. Det synes jeg er vigtig for hvert år at kunne sikre at jeg har den bedste ydelse til den billigste pris. Jeg sammenligner derfor priserne på ydelserne jeg har i dag, med hvilke mulige priser jeg kan opnå, og hvis prisforskellen er stor overvejer jeg at skifte udbyder.

Det er priserne på el, varme, forsikring, bank, bredbånd og mobilabonnement jeg tjekker hvert år. Det vil jeg også gøre i år, nu hvor 2020 snart nærmer sig og i denne artikel kan du følge med i hvordan det går. Selve pristjekkene der ligger til grund for denne artikel vil løbende blive udvidet de kommende måneder.

Billigste pris på el i 2020

Jeg har på nuværende tidspunkt SEAS-NVE som el-leverandør. Dem fik jeg i 2018, hvor jeg fik en fast el-pris på 43,50 øre pr. kWh. Når jeg regner alle afgifter med er det en pris på 2,08 kr. pr. kWh.

I 2019 lavede jeg et pristjek der viste at denne pris var kun overgået af Ørsted, som kunne tilbyde en pris på 42,11 øre pr. kWh. Det var ikke en stor nok besparelse til at jeg valgte at skifte udbyder.

I 2020 har jeg valgt at indhente tilbud fra Elforbundet.dk, Energi Fyn, EWII, NRGI, OK, SE, SEAS-NVE, SEF, Vindstød & Ørsted. Det er et krav at prisen skal kunne låses fast i et år frem. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Her kan du læse resultatet af pristjek på el-selskaber for 2020, hvor jeg sparede ca. 1.500 kr. pr. år.

Billigste pris på gas i 2020

Jeg har også SEAS-NVE som gas-leverandør. Dem fik jeg ligeledes i 2018, hvor jeg fik en fast pris på 2,61 kr. pr. m3. Pristjekket fra 2019 viste at denne pris kun var overgået af OK og Ørsted, men jeg valgte ikke at skifte gasleverandør.

I 2020 har jeg valgt at indhente tilbud fra DCC Energi, Eniig, EWII, OK, SE, SEAS-NVE, SEF, SK Forsyning & ørsted. Det er et krav at prisen skal kunne låses fast i et år frem. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Her kan du læse resultatet af pristjek på gas-selskaber for 2020, hvor jeg sparede ca. 500 kr. pr. år.

Billigste bilforsikring i 2020

Jeg har bilforsikring hos GF Forsikring. Dem har jeg haft i over 10 år, og jeg har hidtil ikke kunnet finde en bedre udbyder. Prisen for Ansvars og Kaskoforsikring er 345,74 kroner pr. måned. Selvrisikoen er på 4.640 kr. og kilometerforbrug pr. år er 21.000 km.

I 2020 vil jeg indhente et tilbud fra Alka, Almbrand, Codan, GF-forsikring, Gjensidige, If, TopDanmark & Tryg forsikring. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Billigste indboforsikring i 2020

Jeg har også indboforsikring hos GF Forsikring. Da jeg blev færdig med studiet i 2018, og her fik nye forsikringer, har jeg haft denne indboforsikring siden da. Den giver jeg 122,41 kroner pr. måned for. Selvrisikoen er 3205 kr. og forsikringssummen 717.000 kroner.

I 2020 vil jeg indhente et tilbud fra Alka, Almbrand, Codan, GF-forsikring, Gjensidige, If, TopDanmark & Tryg forsikring. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Billigste bank i 2020

Min nuværende bank er Lægernes Pensionsbank, og den er i år igen kåret som billigste bank af Forbrugerrådet Tænk. Derfor forventer jeg nok ikke at finde en billigere bank.

Alligevel vil jeg gerne tjekke priserne med andre banker, og her vil jeg tjekke Danske Bank, Jyske Bank, Lægernes Pensionsbank, Nordea, Nykredit & Sydbank. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Billigste bredbånd i 2020

Jeg har Fastspeed som bredbåndsleverandør og det koster 249 kroner pr. måned for en 1000 Mbit forbindelse. Jeg har for nyligt skiftet til denne, men skal alligevel have tjekket priserne, for hele tiden at have den billigste.

I 2020 vil jeg tjekke Fastspeed, Kviknet, Stofa & Yousee. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Billigste mobiludbyder i 2020

Jeg har Oister som mobiludbyder hvor jeg giver 79 kroner pr. måned for 5 timers tale, 5 GB data og fri sms/mms.

I 2020 vil jeg tjekke Callme, CBB mobil, Fullrate, Oister, Telenor & Telmore. Resultatet af pristjekket vil løbende blive offentliggjort i denne artikel.

Her kan du læse resultatet af pristjek på mobilabonnementer for 2020, hvor jeg fandt ud af at jeg ikke kunne spare mere, end jeg gør nu.

Hvis du har nogle tilføjelser til gode udbydere jeg skal tjekke ud, må du meget gerne nævne det i en kommentar.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Stegemüller siger:

Under forsikringsselskaber kunne du overveje at inddrage ‘Købstædernes forsikring’, som jeg har valgt som de billigste til mit behov.

Tak for tippet, den vil jeg også kigge på 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x