Billigste Mobilabonnement 2020 – Spar over 1000 kr. pr. år

Der kan være penge at spare ved at vælge det rigtige mobilabonnement. I denne artikel kan du læse mit pristjek af mobilabonnementer.

Jeg gennemfører hvert år et pristjek af forskellige områder, for at se om jeg har den billigste og bedste udbyder af ting som el, gas, bredbånd osv. Jeg gennemførte for nyligt et pristjek på el-selskaber, og gasselskab, der gjorde at jeg sparede henholdsvis 1.500 kroner og 500 kr. pr. år på El og Gas.

Nu vil jeg pristjekke mobilabonnementer, for at se om jeg har det billigste mobilabonnement, eller om jeg evt. skal skifte det.

Erfaringer med Oister

Jeg har efterhånden haft Oister i mange år – mindst i fem år. Jeg kan godt lide den måde Oister fungerer på, hvor jeg måned for måned kan skifte pakke, for at have det mest optimale abonnement. Man sætter penge ind på sin Oister-konto, og så trækker den herfra pengene til abonementet.

Samtidig er prisen for abonnementet billigt. Jeg får 5 timers tale, 5 GB data og fri SMS/MMS for kun 79 kroner pr. måned. Samtidig har jeg Oister-til-Oister, som gør at jeg ringer gratis til andre Oister-abonnementer, som for eksempel min familie.

I det store hele har jeg været meget tilfreds med Oister. Den eneste ulempe ved Oister er at de bruger 3’s netværk. Det var ikke et problem da jeg boede i Odense, hvor dækningen var rigtig god, men jeg synes dækningen er blevet lidt dårligere ude på landet. Før i tiden havde jeg Telmore der bruger TDC’s net, og de havde altså en bedre dækning her.

Hvem er billigst?

For at kunne pristjekke et abonnement, skal du først stille de krav du har til et mobilabonnement. Jeg har brug for minimum 5 timers tale, 5 GB data og fri sms/mms. Det skal mit fremtidige abonnement også kunne opfylde.

Så ville det også være en fordel, hvis abonnementet indeholder streamingprodukter, som nogle gør. Jeg har nemlig en del streamingkanaler, og hvis det kan samles med mit mobilabonnement, og jeg her kunne spare penge, ville det bare være fint.

Her er resultatet af mit pristjek:

  • OK Mobil (6 timers tale/6 GB data) 79 kr./md.
  • Callme (6 timers tale/6 GB data) 79 kr./md.
  • CBB Mobil (6 timers tale/6 GB data) 79 kr./md.
  • Mit nuværende abonnement (Oister, 5 timers tale/5 GB data) 79 kr./md.
  • Telenor (15 timers tale/15 GB data) 139 kr./md.
  • 3 (Fri tale/10 GB data) 140 kr./md.
  • Telmore (20 timer/30 GB data) 149 kr./md.
  • Telia (Fri tale/15 GB data) 149 kr./md.
  • Fullrate (15 timers tale/35 GB data) 149 kr./md.
  • YouSee Mobil (Fri tale/10 GB data) 169 kr./md.

Som du ser er forskellen i pris mellem det billigste og det dyreste abonnement på 90 kr. pr. måned eller 1080 kr. pr. år. Der er altså penge at spare, hvis du pristjekker om du har det billigste abonnement.

Jeg har ikke fundet et billigere abonnement på dette pristjek. Men jeg fandt 3 andre mobilabonnementer til samme pris, og her kan det jo give mening at undersøge nærmere om der kan være fordele der gør jeg skal skifte til dem.

OK Mobil bruger Telenors net, og det kan jo være en fordel for mig, som måske mistænker Oisters net for at være for dårligt, der hvor jeg bor. Samtidig vil jeg her få 1 times tale og 1 GB data mere end jeg har nu. Og OK Mobil har også gratis tale, hvis du ringer til andre med OK Mobil – ligesom Oister til Oister.

Det der taler imod at skifte fra Oister til OK Mobil er, at jeg på nuværende tidspunkt ikke bruger de 5 timers tale og 5 GB data jeg har. Så hvorfor skifte abonnement hvor jeg får mere for samme pris? Derfor vil jeg formentlig ikke skifte i denne omgang.

Kender du til andre mobilabonnementer, må du meget gerne tilføje dem nedenunder.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
6 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Dahl
Ivan Dahl
7 måneder siden

Jeg bruger DUKA-tale. Min kone er ved at flytte fra you-see (her d 10 feb 2020) til DUKA, da hun har fået et tilbud på: Fri tale, fri SMS, MMS og 10 Gb data i hele EU, Norge, Island og Færøerne for 79,- kr pr md det første år, stigende til 89, – kr efterfølgende, om et år. DUKA bruger Telias net. Det må da siges at være billigt….

Ivan Dahl
Ivan Dahl
7 måneder siden

Jeg har ikke prøvet at skifte, men det er vist nok startet af Ældresagen, tror jeg, så muligvis har der været en fuldmagt inde over abonnementet.Det må fremgå af leverings-betingelserne ..god søndag

Jannick
Jannick
6 måneder siden

Der er også Lebara.
49.- 4t. Tale og 4gb
99.- 100t. Tale og 100gb

Har selv 4 GB mobilt bredbånd til iPad. Fungere godt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x