Her er Danmarks bedste mobilabonnement

Forbrugerrådet Tænk har kåret Danmarks bedste mobilabonnement. Se her hvem der løb af med prisen.

Skal du have et nyt mobilabonnement og er i tvivl om hvad du skal vælge. Stol ikke for meget på de forskellige prissammenligningsportaler for mobilabonnementer. De tjekker ofte ikke priserne fra alle mobilabonnementer, og så er det ikke altid de bedste de foreslår.

Forbrugerrådet Tænk testede i august 2018 hele 74 forskellige mobilabonnementer. Her blev et mobilabonnement fra OK Mobil kåret som bedst i test.

Det drejer sig om det mobilabonnement der indeholder 60 GB data og fri tale til 149 kroner hver måned. Der er fri sms og hvis du er i andre EU lande kan du bruge 8 GB data. Lige nu er abonnementet faktisk på tilbud så du får første måned gratis og oprettelsen til kun 1 krone. Med andre ord kan du komme igang med mobilabonnementet for kun 1 krone den første måned.

OK Mobil bruger Telenors netværk, og du kan derfor også regne med en god dækning over hele landet. De er ejet af OK, som du også kender fra benzintanken og til levering af gas. Mobilselskabet blev startet i 2011, og har siden leveret billig mobiltelefoni, hvor du også kan få mere taletid når du tanker benzin.

Hvis du leder efter et godt mobilabonnement med god dækning og til en god pris, er OK Mobil altså et rigtig godt bud.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x