Trustly – Betalingstjeneste direkte fra netbanken

Nogle webbutikker anvender Trustly til at betale med. Se her hvordan det virker, og hvordan du bruger Trystly til at betale direkte fra netbanken.

Trustly er en nyere betalingstjeneste, jeg er faldet over på nogle webbutikker. Det er et svensk firma der stammer fra 2006. Selve overførslerne sker via Paypal og TransferWise.

Selve betalingen foregår ved at du logger ind på din netbank via Trustly. Herefter overføres de penge som du skal betale med, og som udgangspunkt registreres betalingen med det samme. Pengene trækkes også med det samme.

Trustly understøtter bankerne Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Sydbank, Sparekassen Sjælland, Djursland Bank, Nordjyske Bank, Nordfyns Bank, Alm Brand Bank, Kreditbanken, Østjydsk Bank, Ringkjøbing Landbobank og Skjern Bank.

Hvis du ikke har en af de banker, bliver du bedt om at lave en bestemt kontooverførsel. Den registreres så typisk først senere på dagen.

Hvis man kigger på anmeldelser af Trustly på Trustpilot, ser man mange dårlige anmeldelser. En del af dem handler om at overførslerne ikke sker så hurtigt som de siger. Nogle nævner eksempler hvor overførslen skete på 10 dage.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

1 Comment
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Rigmor siger:

Trustly er en svensk udbyder af overlay services, der er en betalingstjeneste ved handel på internettet. Interessant, at Trustly officiel webside ikke har dansk sprog i deres liste. Alligevel arbejder de på det danske marked og mange danskere er tilfredse med dem. Faktisk operarer de i 29 lande.

Betalinger via Trustly indledes med, at forbrugeren klikker på et ikon på forretningens hjemmeside. Herefter følger en række skærmbilleder, hvor forbrugeren skal angive sin bank, sit kontonummer og sit netbank-login. På baggrund af disse oplysninger logger Trustly på forbrugerens netbank og gennemfører betalingen.

Trustlys indtjening består af gebyrer fra forretningerne. Størrelsen af disse gebyrer er ikke offentlige. Derimod opkræver Trustly ikke gebyrer af forbrugerne. I overensstemmelse med betalingstjenestedirektivet kan Trustly dog ikke forhindre, at forretningerne pålægger forbrugeren gebyrer ved brug af sin løsning.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x