Elforbundet.dk – Kan det betale sig?

Elforbundet.dk er en forening hvor medlemmerne får billige el-priser, fordi de står mange sammen. Her kan du læse en analyse af om det kan betale sig.

Hvert år undersøger jeg om jeg har det billigste el-selskab, for hele tiden at sikre den bedste el-pris. Sidste år faldt valget på SEAS-NVE, der kunne tilbyde en el-pris på 43,50 øre pr. kWh. Det er en forholdsvis billig pris, som jeg ikke så let kunne finde bedre.

Så faldt jeg over Elforbundet.dk, der ifølge deres hjemmeside aktuelt kan levere en el-pris til 18,75 øre pr. kWh – altså en besparelse på 24,75 øre pr. kWh. Herudover en abonnementpris på 0 kr. og ellers er transport og afgifter som for alle andre udbydere.

Det er altså en indkøbssammenslutning, hvor mange sammen er med til at forhandle en pris, som så bliver lavere end hvis de købte el hver især. Det er gratis at blive medlem af Elforbundet.dk.

Jeg har nu tilmeldt mig Elforbundet.dk og er spændt på det første tilbud jeg modtager. Elforbundet.dk har meddelt mig at tilbuddet kommer fra Vindstød, der kom med den laveste pris blandt 30 selskaber som de har indhentet pris fra. På deres hjemmeside tilbydes en pris for en fast prisaftale varende 4 måneder til 28,75 øre pr. kWh. Jeg har endnu ikke modtaget det konkrete tilbud gennem Elforbundet.dk.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x