Billigste Gigabredbånd 2019

Her kan du læse resultaterne af et pristjek på bredbånd på 1000 Mbit eller mere i 2019.

Som du måske har læst tidligere på ugen, skiftede jeg for nyligt bredbånd fra Stofa til Fastspeed. Det er endnu ikke etableret, men hvis du følger med her på siden, vil jeg skrive om mine erfaringer når det kommer igang.

I denne artikel vil jeg kort beskrive et pristjek på de billigste bredbåndspriser i Danmark i 2019. Prisen som er indhentet er på bredbånd med en downloadhastighed på mindst 1000 Mbit/s, som man også kalder for Gigabredbånd.

Hvorfor har jeg så brug for en hastighed på 1000 Mbit/s? Fordi jeg efterhånden har mange enheder koblet til WiFi. Jeg har flere computere, Chromecasts, Google Home Mini, mobiltelefoner, tablets og andre enheder koblet til. Jeg streamer alt mit TV, anvender overhovedet ikke flow-tv. Derfor skal mit bredbånd være af en rimelig høj hastighed.

Her er resultaterne:

  • Fastspeed tilbyder 1000 Mbit/s til 249 kroner/md.
  • Hiper tilbyder 1000 Mbit/s til 299 kroner/md.
  • Yousee tilbyder 1000 Mbit/s til 399 kroner/md.
  • Fullrate tilbyder 1000 Mbit/s til 399 kroner/md.
  • Stofa tilbyder 1000 Mbit/s til 499 kroner/md.
  • Kviknet tilbyder 1000 Mbit/s til 549 kroner/md.

Dette pristjek bekræftede egentlig bare mit valg om at forsøge med Fastspeed. Jeg er meget spændt på at se om de lever op til mine forventninger.

Følgende udbydere kunne ikke tilbyde Gigabredbånd til mig, men her er priserne på det bredbånd de kan tilbyde med højeste hastighed.

  • Boxer tilbyder 200 Mbit/s til 239 kroner/md.
  • Telia tilbyder 300 Mbit/s til 349 kroner/md.

Kender du flere gode bredbåndsudbydere? Skriv dem gerne i kommentarerne, så vil de blive inkluderet i næste års pristjek. Har du bestemte erfaringer med nogle udbydere, må du også meget gerne dele dem.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x