P5.dk – Anmeldelse af Kviklån

Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – P5.dk. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er P5.dk, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos P5.dk er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er P5.dk?

P5.dk er ikke en selvstændig låneudbyder, men derimod et affiliatefirma der matcher forskellige lånetilbud. Du skal dog ikke regne med at bare fordi du bliver tilbudt et matchet lån, at det nødvendigvis er det billigste for dig. Ofte ses der med denne type sider, at de derimod viser dig det lån som giver dem mest i kommision.

Bag P5.dk står selskabet VistaPay Aps der er et dansk selskab.

Hvad tilbyder P5.dk?

P5.dk er altså en tjeneste der sammenligner forskellige lån. De formidler lån fra bl.a. L’easy, Bank Norwegian, Ferratum, Paymark Finans, Turbolån, Nordiclån, LånLet, Føniks Privatlån, Bonuslån, Modus Finans, Spargo Finans og Sparxpress.

Læg mærke til her, at P5.dk ikke bare formilder kviklån, men også formidler kontakt til andre formidlingssider der formidler kviklån.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad P5.dk er og hvordan et P5.dk fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x