Somfy Røgdetektor – Røgalarmer der snakker sammen

Somfy’s røgalarmer giver dig besked på din mobiltelefon, hvis der er brand. Har du Somfy’s alarmsystemer snakker det fint sammen med det.

En røgalarm kan du købe billigt – for eksempel fås de fra 35 kroner i Harald Nyborg. Men hvis du er villig til at give lidt mere for dine røgalarmer, kan du få lidt flere funktioner. For nylig skulle jeg selv købe røgalarmer, og her faldt valget på disse Somfy røgalarmer. De koster 337 kroner pr. stk.

Røgalarmerne virker ligesom klassiske røgalarmer. De har en sirene der hyler med 85 dB, hvilket svarer til lydniveauet for andre røgalarmer.

Det der er det smarte med disse røgalarmer er, at hvis du køber flere af dem, så snakker de sammen. Det betyder at hvis røgalarmen går i køkkenet, så hyler alle røgalarmer i hele huset. Det giver mere sikkerhed, fordi du bliver alarmeret med det samme branden opstår.

Herudover kan du også installere Somfy’s app Protect og så får du en besked på din smartphone hvis røgalarmerne går af. Hvis du har andre af Somfy’s alarmprodukter, aktiveres også tyverialarmen. Herudover vil dit overvågningskamera også begynde at tage billeder, og du kan på din smartphone slå op om branden er ægte eller om det er falsk alarm. Du kan slå alarmen fra både ved at trykke på røgalarmen eller ved hjælp af din app.

Røgalarmerne er batteridrevne, og batterierne er inkluderet i pakken. Producenten lover at batterierne holder i 5 år.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x