AnyCast – Alternativ til Chromecast?

Hvis du leder efter en billigere Chromecast, vil du formentlig støde på en anden enhed der hedder AnyCast. Læs mere om den her.

Chromecast er et rigtig billigt produkt og bestemt pengene værd. Men der er med tiden også udviklet forskellige alternativer, der faktisk er endnu billigere. Men de kan ikke nødvendigvis det samme som en Chromecast.

Et eksempel er AnyCast, som også er en lille HDMI dongle ligesom Chromecast. Men der er nogle afgørende forskelle mellem AnyCast og Chromecast.

Når du caster noget fra en Chromecast sker det ved apps, som fx. Netflix. Her spejler AnyCast bare indholdet af din mobiltelefon op på dit tv. Herudover så vil Chromecast normalt oprette en selvstændig forbindelse til indholdet, så du kan slukke din mobiltelefon. Her vil AnyCast spejle skærmen og derfor direkte reflektere hvad der vises på din mobiltelefon. Både med Chromecast og AnyCast sker forbindelsen via WiFi.

Pas på med at købe AnyCast på fx. Wish, fordi AnyCast har meddelt at der er mange forfalskninger af AnyCast, hvor WiFi forbindelsen er dårligere.

4.5 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x