Phillips TV vil ikke tænde – har konstant sort skærm

Jeg fik problemer med at mit TV ikke ville tænde og konstant havde sort skærm. Se her hvad jeg gjorde ved det.

For nogle måneder siden købte jeg et Phillips 70PUS7956 TV, og det har sådan set fungeret rigtig fint. Men i går kunne fjernsynet pludselig ikke tænde. Når jeg trykker på fjernbetjeningen tænder Ambillight og og selvom skærmen er helt sort, kan man se den er tændt. Der er ikke andet end strømstikket sat til fjernsynet. Jeg har prøvet at tage strømmen fra i 5 minutter og sætte det til igen, men uden det virkede. Jeg har også trykket på Home knappen, men det hjælper ikke.

Hvis jeg caster noget fra fx. Netflix, kan man høre lyden og Ambillight skifter farve som det skal, men der kommer intet på skærmen. Det er altså kun skærmen den er gal med.

Jeg ved endnu ikke hvad der er galt med skærmen, men er igang med at undersøge det. Har du nogle bud på hvad det kan være, så skriv gerne en kommentar nederst. I sidste ende kan det være det ender med en reklamation.

Nogle foreslår at det kan være et problem med Backlight. Måden man undersøger det på, er at lyse ind på skærmen med en lommelygte, så kan man se at der er et billede. Det kunne jeg bare ikke se, så det tyder på det ikke er et problem med backlight.

5 2 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x