Phillips 70pus7956 TV – Billigt TV med Android TV til stuen

Dette Phillips fjernsyn har en passende størrelse og pris, og så har den indbygget Android TV, hvilket passer perfekt til folk der primært streamer fjernsyn.

Vi skulle have udskiftet vores lille 35 tommers fjernsyn i stuen, som er et gammelt fjernsyn der er mere end 10 år gammel. Her valgte vi at købe et Phillips 70″ TV af mærket 70pus7956. TV’et købte vi til kun 4.999 kroner i Bilka.

Dette TV er egentlig en 2021 model, men fordelen ved at købe en model fra sidste år er at de ofte er noget billigere. Og vi behøver ikke nødvendigvis den nyeste teknologi, og derfor var det det rette valg for os.

Vi fik og overvejede om vi skulle købe et Samsung TV eller Phillips TV, men valget faldt på Phillips. Årsagen til dette er at Phillips har Android TV (som nu hedder Google TV) indbygget, hvor Samsung kører sit eget Smart OS. Samsungs Smart OS er da fint, men det er ikke Android TV. Android TV leverer et godt overblik med alle de kendte streamingtjenester indbygget. Jeg savner lidt samme overblik ved Samsung.

Dette fjernsyn har både god lyd og billede, men lyden har vi dog valgt at slå fra, da vi i stedet har en SONOS Playbase tilknyttet. Derfor har vi også fravalgt at købe den Phillips Soundbar der ofte er på tilbud med Phillips TV i Bilka.

Så har TV’et også det såkaldte Ambillight, som er en række dioder på bagsiden af fjernsynet, der udsender lys i samme farve som det aktuelle billede på skærmen. Man slipper altså for at se TV med en meget mørk baggrund, og samtidig ligesom svæver skærmen midt i rummet, når det er omgivet med lys.

Som nævnt er både billedet og lyden rigtig god. En af de største kritikpunkter er at det kan tage lidt tid fra du trykker på knappen på fjernbetjeningen til der sker noget. Men det er noget vi godt kan leve med. At vi nu har Android TV indbygget er en stor fordel, og det betyder vi kan have alle vores streamingtjenester meget integreret i vores TV. Alt i alt er jeg meget tilfreds med vores TV, som er et scoop for de penge vi har givet for det.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x