NVIDIA Shield som Plex Server

Alle elsker Plex, der kan streame film, musik og billeder ud i hele hjemmet til alle dine enheder. Det mest irriterende er dog at Plex stadig kræver en almindelig computer der skal køre hele tiden, for at være tilgængelig. Det problem løser NVIDIA Shield. 
NVIDIA Shield er en tv-boks og spillekonsol i én maskine, som kører med Android TV. Den findes også til salg i Danmark og ved at købe denne, kan du både spille spil, anvende apps fra Android og lave et mediecenter i stuen.
Ligesom mange af de andre spilkonsoller, koster den mellem 2-3000 kroner. For det får du både et Android TV, spilkonsol og et mediecenter. Du kan tilgå de fleste apps fra Google Play, herunder Youtube og Netflix. Plex er også præinstalleret på NVIDIA Shield, hvilket er en stor fordel.
NVIDIA Shield har indbygget en 500 GB harddisk, som kan indeholde en del mediefiler. Bliver der brug for mere plads, kan du tilkoble et NAS eller en ekstern harddisk til NVIDIA Shield og dermed udvide dit medielager.
Plex på NVIDIA Shield kan altså både fungere som Plex Media Server – men også til at afspille alt dit medieindhold. Det betyder du kan have en forholdsvis pæn enhed under dit TV, hvor du så kan tilgå alt dit medieindhold. Som standard hører der kun en controller med – men du kan tilkøbe en fjernbetjening, hvilket gør det lettere at kontrollere din Plex Server.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x