Nvidea Shield TV – Avanceret mediecenter med Android TV

Nvidia er et avanceret Android TV du kan købe, hvorefter dit TV bliver forvandlet til et mediecenter. Læs mere om det her.

De fleste tænker på Chromecast og Apple TV, når de skal købe en boks der skal etablere et mediecenter i hjemmet. Men der findes mange flere bokse på markedet, og her er Nvidia Shield TV en vigtig kandidat.

Den fås både i en almindelig og pro version, der koster henholdsvis 1299 kr. og 1699 kroner. Forskellen mellem dem er mere lagerplads, ekstra USB 3 porte og at du også kan bruge proversionen som en Plex medieserver.

Nvidia Shield har både indbygget Google Assistent og Google Chromecast, hvilket gør den integreret i dit Google Home. Styresystemet er Android TV, hvor du kan downloade et væld af apps, herunder de fleste af de kendte streamingtjenester som Netflix, Viaplay, TV2 Play, DR TV, Dplay, Disney+, YouTube osv.

Specifikationerne for Nvidia Shield er:

  • NVIDIA Tegra X1+ processor med en 256-core NVIDIA GPU og 2 GB RAM
  • 802.11ac 2×2 MIMO 2,4 GHz og 5 GHz wi-fi
  • Bluetooth 5.0 + LE
  • HDMI 2.0b med HDCP 2.2 og CEC-support
  • Android 9.0 (Pie) drevet af Android TV med indbygget Chromecast 4K
  • 8/16 GB lagring, kan udvides via microSD

Nvidia Shield er også bygget til at spille spil. Der findes flere gratis spil du kan prøve, og derfor kan dine børn også bruge enheden. Den er kompatibel med Nvidia Geforce Now eller spil fra Google Play. Den leveres med en fjernbetjening, du kan bruge til at styre den med.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x