Nu er Pokemon GO lanceret i Danmark

Vi har ventet på det længe: at få den populære app Pokemon GO til Danmark. Her lørdag formiddag blev app’en lanceret til iPhone og Android i Danmark.
Alle spiller Pokemon GO for tiden. Den populære app, der for tiden er mere downloadet end Twitter, kombinerer et sjovt spil med GPS og kameraet. Her kan du gå rundt i den virkelige verden og møde kendte pokemon figurer i spillet, som du så kan indfange. Du kan også tage en selfie sammen med de pokemons du møder.
I den seneste tid har app’en kun været tilgængeligt i USA, Australien og New Zealand. Det har betydet at man ved iPhone har skullet ændret sprog og lokalitetsindstillinger til en af de lande og køre med et specielt Apple ID. For Android har man midlertidligt skulle slå sikkerheden fra, så man kunne installere en app der ikke findes i Google Play, for at spille den populære app.
Men nu er app’en altså officielt lanceret i Danmark. Det er lanceret til de to største platforme Android og iPhone. App’en er fuldstændig gratis, selvom der tilbydes tilkøb af ydelser i app’en.
Nyheden om at Pokemon GO nu er kommet til Danmark blev lanceret omkring kl. 12 på Pokemon GO’s officielle facebook side. Her breakede firmaet bag Pokemon GO, at app’en nu var tilgængeligt i 26 flere lande, heriblandt Danmark.

Hvad hvis jeg har installeret via en af de uofficielle apps?

Hvis du har benyttet tricket at installere Pokemon GO via enten et udenlandsk Apple ID eller APKmirror, som vi skrev om i går, så skal du gøre følgende: Er det en Android telefon, hvor du har installeret via APKmirror skal du intet gøre. APKmirror leverede nemlig den officielle app, som også nu findes i Google Play, og du vil derfor i Google Play kunne se at du allerede har installeret app’en. Har du iPhone og installeret via et udenlandsk Apple ID, kan du afinstallere app’en og installere fra den danske playstore.

Hvad hvis jeg har en Windows Phone?

Hvis du har en Windows Phone, som f.eks. Lumia, kan du desværre ikke spille Pokemon GO 🙁  Det skyldes at firmaet bag har valgt udelukkende at udvikle app’en til iPhone og Android. Der har endnu ikke været nogen meddelelser ud fra firmaet bag, Niantic, om at de har planer om at lancere den senere til Windows Phone. Så her er du desværre nødt til at skifte din mobiltelefon ud.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x