Hvad er Pokemon Go?

Alle går og jagter pokemons med deres iPhone eller smartphone, men hvad er Pokemon Go egentlig for noget og hvordan kommer man igang?
Det nye spil der udkom juli 2016 til iPhone og Android er blevet meget populær på kort tid. I spillet går det ud på at fange pokemons i den virkelige verden, ved hjælp af kameraet og GPS. Det er helt gratis at være med. Herefter kan man kæmpe mod dem eller træne dem op.
Efter man har downloadet app’en, oprettes en avatar, dvs. en figur du skal bruge i spillet. Herefter kan du bevæge dig rundt i den virkelige verden, og ind imellem nærme dig en pokemon der gemmer sig i den virkelige verden. Sker det, kan du kaste en poke ball efter den og derved fange den.
Du kan også tage selfies sammen med nogle af de pokemons du fanger. Noget mange har benyttet og delt dem på de sociale medier.

Sådan får du Pokemon Go i Danmark

Pokemon Go er desværre ikke frigivet i Danmark endnu. Indtil videre er det faktisk kun USA, New Zealand og Australien der har adgang til det officielle spil. De foreløbige meldinger er at spillet bliver frigivet i Danmark her til august 2016.
Det kan dog godt lade sig gøre at få Pokemon Go i Danmark allerede. Har du en iPhone skal du skifte sprog  og område til USA. Herefter kan du oprette et amerikansk apple ID og så downloade spillet ned. Det kan godt være lidt besværligt at skifte apple ID hver gang du vil spille, men det er desværre eneste løsning lige nu.
Har du Android skal du downloade en app fra et andet sted end Google Play. Vær her opmærksom på at der er i princippet en sikkerhedsrisiko ved at gøre dette. Det man gør er at man går ind i indstillinger. Herefter vælger du sikkerhed og så aktiverer du ukendte kilder. Så henter du spillet via APKmirror, som du nu kan installere. Efter du har installeret spillet, bør du gå ind i indstillinger igen og fjernet hakket under ukendte kilder.
Dette giver dig mulighed for allerede nu at kunne begynde at fange pokemons, mens vi venter på den officielle frigørelse.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x