Nu kan du skifte konto fra Instagram

Brugerne har længe savnet muligheden for at kunne have flere konti hos Instagram. Nu kan du skifte konto direkte i app’en. 
I Twitter har det længe været muligt at kunne skifte konto direkte fra app’en, så man på den måde kan administrere flere konti fra samme app. Det har man ikke kunnet gøre i Instagram, for Instagram har hidtil ikke understøttet kontoskift.
Det har betydet at hvis man skulle bruge flere konti i Instagram, har man skullet logge ud hver gang og så ind på den anden konto. For fremtiden kan du blot skifte konto direkte, uden at skulle logge ud.

Sådan tilføjer du en ny Instagram konto

Hvis du vil tilknytte en ekstra Instagram konto til din app, går du først ind på din profil. Her trykker du så på indstillinger (tandhjulet eller de tre prikker). Nede i bundet trykker du så på “Tilføj konto”.
instagram-add-account
En nyere opdatering hos Instagram har flyttet funktionen, så man i stedet trykker på sit navn på toppen af sin profil og her vælge “Tilføj konto”.
instagram-addaccount2
Så indtaster du brugernavn og password for din anden Instagram konto. Det er muligt at have op til 5 Instagram konti i samme app.
Når du skal skifte imellem de enkelte konti, går du bare ind på din profil og klikker på profilnavnet i toppen. Så får du en liste med de Instagram konti du har tilknyttet, lidt som vi kender det fra Twitter. Tryk blot på den konto du vil skifte til.
Når man anvender flere konti er det en god ide at have et unikt profilfoto til hver konto, sådan så man altid kan genkende hvilken konto der er aktiv for øjeblikket.

Hvad kan jeg bruge det til?

Som privatperson der bruger Instagram, vil det med flere konti være muligt at have en profil der er åbent for alle og en profil der kun er åben for f.eks. familien. Mange foretrækker jo at have sin Instagram profil med familiebilleder lukket, så ikke alle kan se dem. Med flere konti kan man altså så også have en åben profil, f.eks. til at deltage i konkurrencer med.
Hvis man arbejder med markedsføring via Instagram er flere konti bestemt også anvendeligt. Bruger man flere hjemmesider, kan man f.eks. have en Instagram til hver hjemmeside og dermed hver målgruppe. Dette gør at man kan målrette sin markedsføring meget mere en nichegruppe og det er en fordel.
Flere konti i Instagram har været savnet længe og nu er det endelig kommet. Så mangler vi bare at have flere muligheder for at kunne uploade billeder til sin Instagram profil via browserversionen.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

5 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lene Rode siger:

Jeg får slet ikke den mulighed, der hedder “tilføj konto”. Og jeg kan heller ikke længere logge ud af min primære konto og ind på de andre. Ved du, hvad det skyldes?

Hej Lene! Ja, jeg har godt set det. Det ser ud som om der er kommet en opdatering af Instagram, der har flyttet denne funktion. Jeg har opdateret artiklen, så du nu kan se hvor funktionen findes henne nu.

Jette moberg siger:

Hej
Har brug for hjælp – jeg har sammen med en haft en Instagram konto bymoberg, nu er hun ikke med længere men jeg skal køre den videre – jeg har hverken kode eller noget til den men kan kun komme på som besøgende… hvad gør jeg?

Lisa siger:

Jeg har slettet nogle instagram kontoer jeg ikke vil bruge længere, men jeg kan stadig se dem når jeg jeg vil skifte mellem kontoer selvom de er slettet.
Ved du hvordan man sletter det?
Mvh Lisa

Maria siger:

Hvordan kan man fjerne konto’ere fra ens liste igen? Eksempelvis hvis man har en firmakonti, og man stopper med at arbejde der og ikke længere gider få notifikationer og se den hver gang med skifter mellem sine andre profiler.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x