Nu kan du skifte konto fra Instagram

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Brugerne har længe savnet muligheden for at kunne have flere konti hos Instagram. Nu kan du skifte konto direkte i app’en. 

I Twitter har det længe været muligt at kunne skifte konto direkte fra app’en, så man på den måde kan administrere flere konti fra samme app. Det har man ikke kunnet gøre i Instagram, for Instagram har hidtil ikke understøttet kontoskift.

Det har betydet at hvis man skulle bruge flere konti i Instagram, har man skullet logge ud hver gang og så ind på den anden konto. For fremtiden kan du blot skifte konto direkte, uden at skulle logge ud.

Sådan tilføjer du en ny Instagram konto

Hvis du vil tilknytte en ekstra Instagram konto til din app, går du først ind på din profil. Her trykker du så på indstillinger (tandhjulet eller de tre prikker). Nede i bundet trykker du så på “Tilføj konto”.

instagram-add-account

En nyere opdatering hos Instagram har flyttet funktionen, så man i stedet trykker på sit navn på toppen af sin profil og her vælge “Tilføj konto”.

instagram-addaccount2

Så indtaster du brugernavn og password for din anden Instagram konto. Det er muligt at have op til 5 Instagram konti i samme app.

Når du skal skifte imellem de enkelte konti, går du bare ind på din profil og klikker på profilnavnet i toppen. Så får du en liste med de Instagram konti du har tilknyttet, lidt som vi kender det fra Twitter. Tryk blot på den konto du vil skifte til.

Når man anvender flere konti er det en god ide at have et unikt profilfoto til hver konto, sådan så man altid kan genkende hvilken konto der er aktiv for øjeblikket.

Hvad kan jeg bruge det til?

Som privatperson der bruger Instagram, vil det med flere konti være muligt at have en profil der er åbent for alle og en profil der kun er åben for f.eks. familien. Mange foretrækker jo at have sin Instagram profil med familiebilleder lukket, så ikke alle kan se dem. Med flere konti kan man altså så også have en åben profil, f.eks. til at deltage i konkurrencer med.

Hvis man arbejder med markedsføring via Instagram er flere konti bestemt også anvendeligt. Bruger man flere hjemmesider, kan man f.eks. have en Instagram til hver hjemmeside og dermed hver målgruppe. Dette gør at man kan målrette sin markedsføring meget mere en nichegruppe og det er en fordel.

Flere konti i Instagram har været savnet længe og nu er det endelig kommet. Så mangler vi bare at have flere muligheder for at kunne uploade billeder til sin Instagram profil via browserversionen.

Del denne artikelShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

5 Comments

  1. Lene Rode 29. marts 2016 Reply
    • Andreas Andersen 29. marts 2016 Reply
      • Jette moberg 10. juli 2018 Reply
  2. Lisa 9. november 2017 Reply
  3. Maria 25. marts 2018 Reply

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *