Nu kan du få dit eget .PRO domæne

Ingen vil samarbejde med en amatør, så det kan være en god markedsføringsstrategi at anvende et .PRO domæne, der indikerer at du er professionel. Nu kan alle registrere .PRO domæner.
.PRO er faktisk ikke et af de nye gTLD. Det har eksisteret siden juni 2004 – men det har kun været advokater, ingeniører, læger og lign. der har haft lov til at registrere et domæne.
Det er nu ændret. Fra den 16. november 2015 har alle nu lov til at registrere et .PRO domæne og det bør du udnytte nu. Du kan nu købe f.eks. maler.pro eller hjemmesider.pro, så du kan vise dine kunder at du er professionel.
Før i tiden havde man ellers 30 dage fra at man havde registreret domænet, til at vise at man opfyldte betingelserne. Alt det papirarbejde er nu slut og derfor er det bare med at registrere dit domæne.
Du kan selv tjekke her om dit .PRO domæne er ledigt. Hos Unoeuro koster det omkring 140 kr. pr. år at have dette domæne.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x