Hvor kan man købe billige DK domæner?

I denne artikel har jeg taget et pristjek på hvad DK domæner koster at købe forskellige steder. De koster jo altid noget at købe inkl. første års abonnement – herefter koster de alle steder 45 kroner. 
Dette kan være relevant hvis du ofte køber domæner. Her kan det være en fordel at anvende Unoeuro, hvor du køber en bestemt webplads og herefter kan du tilknytte et ubegrænset antal domæner til dit webhotel. De har gratis DNS service, så her kan du have dit domæne liggende, selvom det skal pege over på noget andet. Det kan jeg varmt anbefale – det funger bare.
En anden fordel hos Unoeuro er at flytning af et DK domæne er gratis. Dvs. du kan købe det et af nedenstående service og så herefter flytte det over til Unoeuro.
Nedenstående priser er angivet i danske kroner og oprundet til nærmeste hele kroner. Først er der angivet prisen på køb af et DK domæne inkl. 1 års afgift til DK-hostmaster. Så er der angivet prisen på oprettelsen af en DNS service inkl. 1. års afgift og til slut årsprisen på en DNS-service. Priserne er indhentet på den dag hvor denne artikel er skrevet.
Priserne er indhentet fra de offentlige prislister. Nogle gange kan en DNS service godt være muligt, selvom det ikke fremgår af den offentlige prisliste. Men hvis dette ikke tilbydes umiddelbart, skrives der nedenunder “Ikke muligt”. Forhør dig evt. hos udbyderen for at være sikker.

Webhost Pris domæne Pris oprettelse DNS Pris abonnement DNS
Cliche webhosting 149 Gratis Gratis
Gigahost 119 Gratis Gratis
Gratis DNS 99 Gratis Gratis
Meebox 49 Ikke muligt Ikke muligt
Unoeuro 47 66 Gratis
Webhosting.dk 44 Gratis Gratis

Udfra dette pristjek er Webhosting.dk umiddelbart det billigste sted hvor du kan købe domæner. Samtidig giver de gratis DNS med – og du kan jo også altid vælge at flytte domænet til en anden udbyder.
Kan du anbefale et godt sted at handle domæner og måske også steder hvor de tilbyder en gratis DNS service? Skriv dem gerne i en kommentar.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x