Hvor finder jeg gratis webhoteller?

Af og til hører jeg nogen der søger efter et gratis webhotel. Her kan du finde ud af hvor du finder dem henne. Herudover vil jeg komme ind på hvorfor du bør tænke dig rigtig godt om inden du vælger et gratis webhotel.

Prisen

Ofte er årsagen til at nogen søger efter gratis webhoteller, at de helst ikke vil have udgifter i forbindelse med deres hjemmeside. Måske vil de bare have en klubhjemmeside op og køre – eller måske bare en lille minihjemmeside.
Men tænkt lige over det en ekstra gang. Et domæne og et webhotel koster jo faktisk stort set ikke noget. Et webhotel hos Meebox koster f.eks. 9 kroner pr. måned og et DK-domæne koster 45 kroner pr. år. Dette bliver samlet set til 153 kroner pr. år. Det er jo stort set ingenting og du slipper for alle de ulemper jeg har nævnt længere nede.
Hvis det er fordi du gerne vil starte på affiliate marketing, og så lige vil tjene nogle penge inden du investerer i webhotel og domæne, bør du også overveje det igen. Du kan NEMT tjene de 153 kroner det koster at have et Meebox webhotel med et domæne. Det er jo under 13 kroner pr. måned du skal tjene.

Ulemper

Der er mange ulemper ved at vælge et gratis webhotel. Lad mig lige liste nogle af dem:

  • Ofte har du meget lidt lagerplads, så du løber hurtig tør.
  • Ofte er serverne meget ustabile, så du risikerer meget nedetid.
  • Der er ofte ingen support.
  • Der er ofte ingen backup.
  • Ofte er der lange svartider.

Alle disse ting er meget dårlig for søgemaskineoptimering, hvilket betyder at din hjemmeside kommer meget langt ned i Google’s søgeresultater og dermed ikke kan findes af dine besøgende. Herudover gider dine besøgende faktisk ikke at være på besøg på en hjemmeside, der ikke svarer og er ustabil.
Hvis f.eks. årsagen var at du ville igang med affiliate marketing og lige ville tjene nogle penge først, så mister du faktisk mange besøgende og dermed salg, ved at vælge et gratis webhotel. Det er derfor en bedre og billigere investering og vælge et billigt webhotel.

Her er de

Derfor vil jeg helt klart anbefale dig at vælge et billigt webhotel, fremfor et gratis webhotel. Her vil jeg anbefale at du vælger enten Meebox eller Unoeuro, der begge koster under 10 kroner pr. måned.

Kender du flere udbydere der tilbyder gratis webhoteller, må du gerne skrive en kommentar, så jeg kan tilføje dem til listen.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x