Det billigste 5G abonnement i Danmark – Kun 89 kr./md.

Fra den 7. september kan du få 5G på TDC’s netværk, hvis din mobiltelefon og abonnement understøtter det. Se det billigste abonnement her.

5G begynder at rulle ud i Danmark. TDC har meldt ud at de fra 7. september vil begynde at rulle 5G ud i Danmark. Fra udgangen af september vil 80% af danskerne kunne modtage 5G, og fra udgangen af 2020 er tallet oppe på 90%.

For at kunne bruge 5G på din mobiltelefon kræver det tre ting:

  • Du har en 5G kompatibel mobiltelefon
  • Du har 5G inkluderet i dit abonnement
  • Det mobilnetværk dit abonnement udnytter understøtter 5G

Indtil videre er det kun TDC netværket der understøtter 5G fra september, mens 3 og Telenor/Telia forventes at rulle det ud i begyndelsen af 2021.

Nogle af 5G abonnementerne er lidt dyre, blandt andet dem fra YouSee og Telmore. Men jeg har undersøgt lidt forskellige abonnementer, og den billigste jeg har fundet indtil videre er Hallo.dk, der også understøtter TDC’s netværk.

De understøtter 5G i alle deres abonnementer, og du kan få et abonnement fra 89 kroner pr. måned. For det får du 10 timers tale og 30 GB data, heraf 8 GB inden for EU. Desuden får du fri sms og mms, og der er ingen oprettelsesgebyr eller binding.

Så hvis du vil have Danmarks billigste 5G abonnement lige nu, så er det Hallo.dk du skal tjekke ud. Husk at være sikker på at din mobiltelefon også understøtter 5G.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x