AirPods Pro – Luksus trådløse høretelefoner

Du har måske allerede set en masse rende rundt med de hvide trådløse AirPods i ørene? Nu kommer AirPods Pro.

Apple har lanceret en ny generation af de trådløse AirPods, der hedder AirPods Pro. De er designet til lækker lyd ned til den mindste detalje.

AirPods Pro er bygget til at kunne støjreducere baggrundsstøj, så det kun er den lyd du faktisk gerne vil høre, der kommer ind i dit øre. De er trådløse og føles behagelige at have i øret. Der er en knap der gør du kan slukke og tænde for transparent lyd, så du kan åbne op for at kunne høre hvad omgivelserne siger.

Foran sidder der mikrofoner, som gør at du kan kommunikere med Siri med dem. Det betyder også at du får mest ud af dem, hvis du har en iPhone i forvejen. Det kan dog godt lade sig gøre at forbinde dem via bluetooth til en Android telefon også.

AirPods Pro kan afspille i ca. 4,5 timer på en enkelt opladning. Og når batterierne er flade, kan du lade dem op 5 minutter hvorefter de kan spille i en time igen.

Prisen for AirPods Pro er ca. 2.200 kroner. Det er selvfølgelig i den dyre klasse, men der er altså også tale om et luksusprodukt med rigtig lækker lyd. En oplagt julegaveide.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x