Anmeldelse af iPhone 6s – den nye iPhone

Apple er netop kommet på gaden med den seneste iPhone 6s. Se her hvad der er nyt og om du bør anskaffe den nye iPhone.
Den nye iPhone 6s er lidt tungere end iPhone 6. Det er jo lidt forskelligt hvorvidt folk synes det er positivt eller negativt. Jeg synes selv det er en fordel, fordi det føles mere som noget godt kram, hvis den er tungere. Kigger man på iPhone 6s og sammenligner den med iPhone 6 kan man stort set ikke se forskel.
En af de store fordele ved iPhone 6s er at den er blevet noget hurtigere. Den åbner apps hurtigere og når du skal låse den op, læser den dit fingeraftryk meget hurtigere. Så du får ikke så meget ventetid, hvis du køber den nye iPhone.
En af de andre nye ting er det såkaldte 3D touch. Dette giver nogle lidt større 3D effekter når du anvender touchskærmen. F.eks. kan der poppe en menu op når du trykker på en app. Der er altså lidt flere lag i effekterne, når du trykker på skærmen.
F.eks. vil du ved at trykke på en app, straks få menuen frem, som du før skulle åbne app’en for at kunne tilgå. Der er altså en masse genveje indbygget i menuen og dette gør også den oplevelse med iPhone hurtigere.
Man kan f.eks. også ved at trykke på ikonet for et billede, straks få en forstørrelse af billedet uden at skulle åbne det. Du kan altså med andre ord meget hurtigere kigge dine billeder igennem.
Kameraet er også blevet forbedret i iPhone. Der er bl.a. kommet et live photos program, der gør at man i stedet for at tage en selfie, der er et enkelt billede, tager den nogle billeder og laver dem om til en lille animation. Du får altså mulighed for at tage mere avancerede selfies.
Kameraet er også blevet opgraderes fra 8 MP til 12 MP. På selve billederne på iPhone kan du ikke se forskel, men skal du zoome ind på et billede får du mange flere detaljer med.
Prismæssigt skal du regne med omkring 6000 kroner ligesom iPhone 6, så her er der ikke nogen ændring. Dette er den bedste iPhone der nogensinde er blevet bygget, så jeg kan varmt anbefale den hvis du skal ud og have en ny telefon.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
2 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Tove Støvring
Tove Støvring
5 år siden

Min mail virker ikke, den åbner kun kort tid, så lukker den og der kommer en dialogboks med 3 valgmuligheder Send rapport til Apple, ignorer eller åbn igen. Problemerne er startet efter at have opdateret til El Capitan på min Mac

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x