Zaplo – Anmeldelse af Kviklån


Her kan du læse om et af de dyre kviklånefirmaer i Danmark – Zaplo. Jeg vil gennemgå hvem de er, hvad de tilbyder og hvordan lånet fungerer.

De seneste år er kviklån blevet mere udbredte i Danmark, og der er dukket det ene kviklånfirma op efter det andet. Et af dem er Zaplo, og formålet med denne artikel er at give dig et overblik over hvem de er og hvad de tilbyder.

Hvis du selv har erfaringer med at låne hos Zaplo er du meget velkommen til at dele dine erfaringer i en kommentar nederst. Det samme gælder hvis du finder en fejl, der bør rettes i artiklen.

Hvem er Zaplo?

Zaplo er altså et af kviklånefirmaerne i Danmark. Teknisk set er det dog ikke et lån, men en kredit de tilbyder. De er storebror til det andet kviklånefirma Vivus.

De er nemlig ejet af 4Finance Aps, der også ejer Vivus. Det firma er så ejet af AS 4Finance fra Letland.

Hvad tilbyder Zaplo?

Zaplo tilbyder lån i størrelsesordenen 5.000 til 25.000 kroner. De tilbyder altså større lån end Vivus gør. Låneperioden er som udgangspunkt mellem 3 måneder og 24 måneder.

Den årlige debitorrente for et Zaplolån er 96%. Til sammenligning er Vivus’ debitorrente aktuelt 243,3%, så et Zaplolån er altså væsentligt billigere (selvom det nu også er temmelig dyrt). ÅOP er på samme måde noget mindre – 151,8% for et Zaplolån og 243,3% for et Vivuslån.

I modsætning til Vivuslån er der som udgangspunkt krav om at der løbende sker afdrag på lånet, hvor du ved Vivus kan nøjes med løbende bare at betale rentebetalingen.

Vivus vs Zaplo – hvorfor vælge Vivus?

Som du nok kan se så er et Zaplolån altså et væsentligt billigere lån end et Vivuslån. De har en billigere rente og ÅOP. De har krav om afbetaling, hvilket betyder at der også er udsigt til at tilbagebetale lånet.

Så hvorfor overhovedet vælge Vivus, når de nu er væsentligt dyrere?

Fordi du ikke nødvendigvis kan få et Zaplolån. De stiller nemlig lidt større krav til din økonomi, før de vil godkende dig. Så hvis du ikke kan få et Zaplolån, så henviser de til at du kan prøve at ansøge hos Vivus.

Jeg håber dette gav dig et overblik over hvad Zaplo er og hvordan et Zaplolån fungerer. Hvis du selv har nogle erfaringer, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nedenunder.

Bemærk at satserne der er angivet i denne artikel, kan have ændret sig siden artiklen blev skrevet. Tjek selv de seneste satser ud på firmaets hjemmeside.


0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x