Tak til Radio24syv for god radio

De formåede at få lavet god taleradio som en halv million danskere lytter til. Fra den 1. november er det desværre slut.

I 2010 fik Danmark en ny taleradio, da FM4 blev sat i udbud. Det var en del af medieforliget i 2010, at FM4 hvor P2 tidligere havde sendt, skulle sendes i udbud. Berlingske Media og PeopleGroup vandt udbuddet og så blev Radio24syv født.

Ikke mange troede på projektet i starten. Men siden har det vist sig at radioen var en kæmpe succes. En taleradio som cirka en halv million danskere nu lytter fast til.

Det var en radio der var anderledes end de eksisterende tilbud. Værterne havde holdninger og gik til stålet på dem der blev interviewet. Noget som også gjorde at nogle politikere ikke så godt kunne lide kanalen. Men borgerne har elsket kanalen.

Nu er tiden kommet hvor vi er nødt til at sige farvel til kanalen. Det synes jeg er meget sørgeligt, at politikerne skal smadre en så velfungerende radiokanal, der fik flere til at høre radio. Og der er vist ikke nogen tvivl om at politiske kræfter bevidst arbejdede for at få lukket kanalen, når vi kender historien bag lukningen.

Jeg vil især savne programmer som Den korte radioavis, Aflyttet, Cordua & Steno, Elektronista, Millionærklubben og ikke mindst 24syv Morgen. Programmer som jeg fast har lyttet til og blevet klogere af. Desværre fik de ikke lov til at fortsætte.

Jeg vil derfor gerne sige tak til Radio24syv for mange års god radio og håber Radio4 og Radio Loud vil passe godt på kanalpladsen.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x