Anmeldelse af Indesit Kondenstørretumbler

Her fortæller jeg om mine erfaringer med en Indesit YTM1182KRXEU tørretumbler.

Er du jagt efter en god tørretumbler til en god pris? Så prøv at tjekke denne Indesit tørretumbler ud. Jeg har selv lige købt sådan en, og har gode erfaringer med den.

Min gamle tørretumbler var desværre stået af, så jeg var på jagt efter en ny. Udgangspunktet var at den skulle være billig, fordi så har man også råd til at skifte den ud om nogle år, hvis den der går i stykker eller hvis der kommer bedre teknologi.

Dårlige erfaringer med WASCO

Jeg startede så faktisk med at købe en WASCO tørretumbler fra Harald Nyborg til ca. 2.500 kroner. Jeg har tidligere haft gode erfaringer med WASCO, når det kommer til køleskabe, frysere og vaskemaskiner. De har været billige og har virket godt i mange år. Derfor var det oplagt at prøve sådan en igen.

Da jeg kom hjem med den, gik der dog ikke mere end én vask der skulle tørres, før den ikke kunne varme mere. Tumbleren kørte rundt og der kom kold luft, men på trods af mange timers brug kom der ikke varm luft og tøjet blev ikke tørt. Dette skete altså inden for det første døgn efter jeg havde købt den.

Jeg ringede til Harald Nyborg og reklamerede over den, og der var ingen problemer med at få den byttet til en ny tørretumbler af samme type. Men da jeg kom hjem med den igen, gik varmefunktionen igen ud efter den første tørring. Denne gang lyste der også to alarmlamper, som ifølge instruktionsbogen betyder “Fejl i varmelegeme”.

Jeg ringede igen til Harald Nyborg for at reklamere, og denne gang ønskede de at den skulle repareres. De gav mig et telefonnummer til et servicefirma som skulle udføre reparationen. Jeg ringede til dem, men her var der desværre ikke den største service. De kunne først komme og reparere tørretumbleren efter 5 dage, hvilket er for lang tid og til for stor ulempe for mig. Specielt i betragtning af at det nu er 2. tørretumbler hvor varmen ikke virker efter under et døgns brug.

Jeg klagede til Harald Nyborg igen, og her var der heldigvis ikke problemer med at få pengene tilbage. Det manglede vel også bare?

Købte Indesit tørretumbler

Jeg købte efterfølgende denne Indesit tørretumbler. Den købte jeg i Power til en pris på kun 2.888 kroner. Den var nedsat fra 4.999 kroner.

Tørretumbleren har energimærket A++, hvilket er fint for en tørretumbler. Det er en kondenstørretumbler, hvilket altid er det jeg foretrækker. Kapaciteten er 8 kg.

En af de allerbedste ting er, at den har et digitalt display, hvor den estimerer resttiden for tørringen. Det er en rigtig god funktion, fordi det giver en ide om hvor lang tid man skal vente. Det har alle tørretumblere ikke, men jeg er glad for denne har.

Lydniveauet er 65 dB, hvilket er meget normalt for tørretumblere. Lyden er dog mere en snurrende lyd, så man lægger ikke så meget mærke til den.

En anden god feature er at der medfølger et skostativ, som man kan sætte ind, så skoen er stille selvom tromlen kører rundt. Det gør det nemt også at tørre sko og støvler, hvilket jo hyppigt sker når man har små børn der leger ude i regnen.

Tørretumbleren tørrer rigtig fint og har mange gode programmer. Hvis du leder efter en god og billig tørretumbler kan jeg i hvert fald varmt anbefale denne.

5 1 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x