Samsung Galaxy Note – alternativ til Surface Pro

Samsung har nu også lanceret et alternativ til en Microsoft Surface Pro eller Chromebook, der hedder Samsung Galaxy Note. 
Både Surface Pro og Chromebook er i den klasse af bærbare, der er mere skrabet end du normalt forbinder med en bærbar. Denne klasse anvendes mest af folk, der bruger over 90% af deres tid på den bærbare på at arbejde via internettet. Det kan for eksempel være studerende, der skal medbringe en let computer til en forelæsning eller måske en person, der skal medbringe en computer til et møde.
Hidtil har det især været de såkaldte Chromebooks og Surface Pro der har præget dette marked. Men nu lancerer Samsung altså også en Galaxy Note, der kommer til at være i denne klasse.

Det er en tablet med tastatur og pen

Reelt set er Samsung Galaxy Note en tablet med tastatur og pen. Størrelsen på skærmen er 12 tommer, hvilket gør den stor nok til også at kunne arbejde på. Du kan selv vælge om skærmen skal være koblet på det medfølgende tastatur, hvilket også er rigtig fint. Endelig er der en pen med, som du også kan bruge til at taste på skærmen.
Det er dog ikke en traditionel Samsung tablet, fordi den kører ikke med Android, som de andre Samsung tablets gør. Den kører derimod med Windows 10 Home, hvilket endnu mere gør det til et alternativ til Surface Pro. Og lur mig, om den ikke i fremtiden kommer til at indeholde Windows 10 S i stedet for Windows 10 Home.
Samsung Galaxy Note indeholder også Samsung Flow, der forbinder Galaxy Note med din smartphone fra Samsung.
Ellers indeholder den ca. 4 GB RAM og 128 SSD harddisk, hvilket er det samme som mange bærbare computere indeholder og mere end nok til hvad du skal bruge.
Hvis du overvejer at købe en Chromebook eller Surface Pro, kan det altså godt være en ide at kigge nærmere på, om det var en Samsung Galaxy Note du skal have i stedet. Den er i hvert fald et godt alternativ til især Surface Pro, og hvis du også anvender Samsung som smartphone er det et oplagt valg.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x