Anmeldelse af ASUS K31BF-NR005T

Her får du en anmeldelse af en god og billig stationær computer – ASUS K31BF-NR005T. Den koster knap 4000 kroner excl. skærm. 
Mange vælger i dag bærbare computere når de skal købe en ny computer. Det er der også en god grund til. En bærbar computer kan man tage med sig overalt, den bruger mindre strøm og den fylder ingenting.
Men der er stadig også god grund til at købe en stationær computer. Ofte er de mere stabile, du får ofte mere for pengene og de er lettere at reparere. Du kan bruge den til at spille spil på computeren, der ofte kræver en større ydeevne. Du kan også bruge den som en central computer
ASUS K31BF-NR005T er en stationær computer i den billige ende af klassen, men med en høj ydeevne. Prisen er omkring 4000 kroner og for det får du en hurtig processor, rigeligt med hukommelse og masser af harddiskplads.
ASUS-stationaer
Computeren indeholder en AMD A-serie A10-6700 Quad-core processor på 3.7 GHZ. Den har 8 GB DDR3 RAM. Som harddisk får du 2 TB, hvilket er rigeligt med plads – specielt hvis du skal bruge den som central computer i hjemmet, f.eks. til at streame dine mediefiler ud i hjemmet.
Harddisken er en 7200 RPM HDD harddisk og ikke en SDD harddisk, som støjer mindre. Grunden til det er at det er rimeligt dyrt hvis du skal op på 2 TB. Derfor kan computeren godt støje lidt, men det er mindre vigtigt hvis du f.eks. skal bruge den som central computer.
Der sidder et AMD Radeon HD 8670D, som er udemærket for de fleste. Men skal du bruge computeren til at spille på, kan det være en fordel at skifte grafikkortet ud selv. Det er også nemt i en stationær computer.
Som trådløst netværkskort har den 802.11ac, hvilket er en meget ny og hurtig teknologi og godt hvis du gerne vil have hurtigt trådløst netværk. Det kræver så selvfølgelig også at resten af det trådløse udstyr i hjemmet bruger samme teknologi, for at få gavn af det.
Indbygget er Windows 10 Home 64-bit edition, hvilket er godt for den billige computer. Skal du bruge den f.eks. til medieserver, er dette fint. Er du mere ambitiøs kan du selvfølgelig også overveje at installere linux på den.
Der er selvfølgelig også 7.1 lydkort, HDMI-port så du kan sætte den til fjernsynet og kortlæser indbygget. Herudover hele 8 USB-porte. Den har en strømforsyning på 300 watt.
Dette er en fin stationær computer til kun omkring 4000 kroner. Husk også at købe en skærm hvis du ikke allerede har det eller f.eks. vil bruge fjernsynet til skærm.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x