Brug din iPhone som hotspot

Her får du en guide til at omdanne din iPhone til et hotspot, så du kan bruge dit dataabonnement til at surfe på nettet med din computer. 
Hvis du er et sted med din computer eller tablet og der ikke er noget tilgængeligt WiFi i nærheden, kan du altid bruge din mobiltelefon. Skærmen er dog lidt lille på en mobiltelefon, så det kan være en god ide at omdanne din iPhone til et hotspot. Så kan du koble på din iPhones datanetværk og derefter surfe på internettet med din tablet eller computer.
Først skal du aktivere internetdeling på din iPhone. Dette gør du ved at åbne indstillingerne og så trykke på “Internetdeling”. Så sætter du internetdeling til og angiver et password du vil bruge.
Nu kan din computer finde din mobiltelefon, ligesom hvis det var et WiFi. Aktiver WiFi på din computer eller tablet og find din mobiltelefons navn. Som password bruger du det password du angav under mobiltefonens indstillinger.

Er der nogen ulemper?

Egentlig er omdannelse af din iPhone til et hotspot mere en form for nødinternet, end noget du skal bruge hele tiden. Dette skyldes at din mobiltelefon godt kan gå hen og blive varm, når den skal streame WiFi ud. Herudover bruger den også en del batteri. Derfor kan du ikke bruge det over længere tid.
Til gengæld er det en fin løsning hvis du lige vil surfe lidt en halv time med din tablet eller computer. Bare vær sikker på du har data nok på din mobiltelefon.

0 0 vote
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x