Styr dine børns internetforbrug med CIRCLE with Disney

Som forældre kan det være svært at styre, hvor meget og hvor ens børn er på internettet. Med CIRCLE with Disney bliver det let.
Forældre vil ofte gerne kontrollere hvor meget deres børn er på internettet og hvor henne. Skal børnene for eksempel kun have lov til at være på nettet inden for visse timer af døgnet? Skal de have adgang til Youtube og Facebook? Skal de have adgang til alle internetsider?
Det er det man kalder for forældrekontrol, og der findes masser af software som du kan installere, for at styre dette. Men i dag har man jo mange enheder på internettet, for eksempel både computere, tablets og mobiltelefoner. Det kan gøre det meget besværligt at skulle installere forældrekontrol på alle disse enheder, og sætte sig ind i hvordan de enkelte programmer fungerer.
Det er her enheden CIRCLE with Disney kommer ind. Det er en enhed som du kan købe og koble på din router, og herefter klarer den alt forældrekontrollen for dig.
Den styrer alle enheder på netværket, og fjerner alt det indhold fra internettet du ikke ønsker, dine børn skal se. Den kan også begrænse forbruget på internettet for hver enkel enhed. Med en app til iPhone eller Android, kan du nemt styre CIRCLE with Disney.
Via et administrationspanel kan du se alle brugere på netværket, og så sætte forældrekontrol for hver bruger. Den koster ca. 1000 kroner og så har du altså den forældrekontrol du skal bruge. App’en som du skal styre den med er selvfølgelig gratis.
Du kan blandt andet købe CIRCLE her.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x