Sådan sletter du et helt album på Google+

Ofte finder man først ud af at ens mobiltelefon anvender direkte upload af billeder til Google+, når adskillige hundrede billeder er blevet overført. På det tidspunkt kan en stor del af ens Google konto være opbrugt. Hvis man ikke er interesseret i dette, kan det være en god ide at slette dem igen herfra. I denne lille guide vil jeg vise hvordan man sletter et helt album fra Google+. 
Ens Google billeder er arrangeret i forskellige albums, som man også kender det fra Facebook. Hvis det er billeder der direkte er overført fra ens mobiltelefon, hedder albummet som standard “Instant upload”. Det er altså dette album man skal slette, når man har slået Instant upload fra.
Det første du gør er at gå til oversigten over dine albums her og logge ind på din Google konto, hvis nødvendigt. Her får du altså en oversigt over alle de albums du har på Google+. Vælg nu det album der hedder Instant upload, ved at klikke på det.
Herefter klikker du på “Actions” og så “Delete album”. Så spørger den om du er sikker på at du vil slette hele albummet, hvilket du klikker OK til. Og så er hele albummet fjernet.
Album
Samme metode kan du selvfølgelig bruge til at fjerne andre af dine billeder på Google+.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x