Android 6 Marshmallow er frigivet

Google er endelig begyndt at frigive næste version af Android – Marshmallow der nu er version 6. Se her hvilke nyheder der er.
Google Now bliver nu endnu mere integreret. Man kan nu holde Home knappen nede og derved åbne Google Now, der straks giver inputs til hvad man har brug for.
En anden nyhed er at din mobiltelefon eller tablet vil holde strøm længere. Dette skyldes at Marshmallow har en mere intelligent strømstyring. Dette gør den ved generelt at gå i dvale, hvis din mobiltelefon ikke er sat til strøm. En gang imellem vågner den så op og tillader f.eks. apps at hente mails. Apps får ikke længere lov til at stjæle en masse baggrundsstrøm.
Fingeraftrykslæsning er nu også indbygget i Android, som vi også kender det ved iPhone. Så hvis din mobiltelefon har en fingeraftrykslæser, vil du derved kunne bruge den til at godkende køb af apps og andre ting på din mobiltelefon.
En anden nyhed er at din oplader skal skiftes ud, så den ikke længere er microUSB, men i stedet en USB type C oplader. Dette giver selvfølgelig et problem i starten hvor dine gamle opladere ikke vil virke til din nye mobiltelefon, men til gengæld får du hurtigere og mere sikker overføring af data, f.eks. til en computer.
Marshmallow laver også en smule om på den måde som SD kort fortolkes. Nu fortolkes et SD kort som en udvidelse af den interne hukommelse og alt data krypteres også.
Har du nogle spørgsmål til Marshmallow er du velkommen til at skrive en kommentar. Ellers skal du glæde dig til det bliver rullet ud til Android telefonerne i den kommende tid.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x