Ny Chromecast 2 fra Google

Google har netop annonceret deres 2. version af den populære Chromecast – den lille HDMI-dongle der kan caste alt op på dit TV.
Den nye Chromecast kommer både i den sædvanlige udgave til TV’et og en udgave til dine højtalere, kaldet Chromecast Audio. Med Chromecast Audio vil du således kunne caste dine musikstreamingstjenester direkte til dine højtalere.
Den nye Chromecast 2 får et nyt udseende. Personligt er jeg ikke så vild med det nye udseende, men heldigvis skal den da gemmes væk bag TV-skærmen. Den fås nu i de tre farver gul, sort og rød som set nedenunder.
Chromecast
Til gengæld vil den nye Chromecast betyde meget hurtigere afspilning, fra at man trykker på cast-knappen og til at den begynder at afspille på TV’et. Dette skyldes at WiFi enheden er forbedret væsentligt. Den nye Chromecast understøtter nemlig 802.11ac på 5 GHz båndet hvorimod den eksisterende Chromecasts kun understøtter 802.11b/g/n på 2.4 GHz båndet.
Spil via Google Play får også en større betydning, idet du med Chromecast så kommer til at kunne spille spil via din mobiltelefon oppe på dit TV.
Den nye Chromecast kommer til at koste omkring 320 kroner, hvilket er i samme niveau som den gamle.

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x